Podcast: Leta sex på nätet

Längd: 35:09
Utgivare: RFSU

Leta sex på nätet

Publicerad 2013-04-23 | Uppdaterad 2013-10-17

När Katarina sökte sexkontakter över nätet fick hon 1000 svar på tre dagar. Panelen forskar i vilka är det egentligen är som letar sex på nätet. Är det en speciell typ - eller precis alla?

Är dejtingsajterna en cynisk köttmarknad eller en fristad där drömmar blir verklighet? Kan de funka som en quickfix när man behöver värme?

Eido tröttnade på nätdejtandet, det ytliga spelet med människor och tomheten efter sexet. Han vet inte vad ha ska svara när killarna frågar vad han gillar.

Sexexperterna Maria Bergström och Pelle Ullholm, som diskuterar fördelar och nackdelar med att söka kärlek och sex på nätet.

Amin driver en dejtingsajt där användarna kategoriseras efter etnicitet och Maria har träffat flera av sina närmsta vänner på nätet.

Jessika nätdejtade redan på den tiden när det inte fanns några bilder på användarna och fick den långa relation hon vill ha. Nu tipsar hon andra om vilka bilder och texter som ger framgång.

Erik Haag lockas av tanken på att söka efter iransk kille med 30 centimeter stor kuk att möta sommaren med och Pelle tror att nätdejting snart inte kommer att finnas längre.

Lyssna direkt

Leta sex på nätet

Lyssna och prenumerera på ITunes

Sexpodden

Hitta rätt