Varför är han inte sugen längre?

Publicerad 2012-03-09 | Uppdaterad 2014-03-04

Maria Bergström, sakkunnig, besvarar en vanlig fråga om lust.

Kommentera | 0 kommentarer
Bild på en man som ligger i en säng.

Jag har träffat en ny kille och vi hade rätt mycket sex till en början, men nu verkar han det som att han inte är lika sugen längre. Jag har testa en massa nya saker men han gillar inget av det. Jag har också frågat ut honom flera gånger om vad han vill att jag ska göra, men han säger att han inte vet. Inget blir rätt. Jag vet inte vad jag ska göra längre?

Anonym frågeställare

Olika personer gillar olika saker. Det är inte alltid man själv vet vad man vill eller att man egentligen saknar något speciellt. Ibland vill man bara ha mindre sex helt enkelt. Det behöver inte hänga ihop med att det man gjort tidigare varit fel eller att man saknar nya spännande saker. Det är bara så livet är för de flesta, ibland har man mycket lust, ibland lite mindre. Det är heller inte ovanligt att man har lite mer sex i början av en relation.

När jag läser ditt brev så tänker jag att du väldigt gärna vill hjälpa honom på allra bästa sätt. Något som han säkert också ser och förstår. Men ibland kan det vara så att en flickväns eller pojkväns vilja att hjälpa till kan göra det jobbigare. Det blir en större sak och press än vad det egentligen behöver vara.

Jag tänker att det kanske vore skönt för honom om ni under en period istället skulle ha dig i mer fokus. Vad skulle du vilja göra och hur vill du vilja bli berörd? Om ni koncentrerar er på dig istället, så kanske ni kan ha sex och pröva något nytt utan att han behöver känna av eventuell press. Kanske kan ni därigenom också hitta ett bra sätt att uttrycka era önskemål inför varandra.

Foto: SXC

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha
banner-veckans fråga
 

Minskar din sexlust i perioder?

banner-frågelådan
 
banner-kliniken
 

Hitta rätt