Pride!

Publicerad 2015-04-15 | Uppdaterad 2016-07-12

Stockholm Pride 2016

RFSU var som vanligt engagerad med seminarier i Pride House, aktiviteter i vårt tält i Pride Park och med det snyggaste ekipaget i paraden. Läs mer här och se bilder från Prideparaden.

Läs mer
 
 

Stockholm Pride 2014

Äntligen är det dags för Stockholm Pride! RFSU finns med i såväl Pride Park som Pride House och givetvis i paraden. Spana in hela vårt program här!

 

Sex, politik och kärlek på Stockholm Pride 2007

Pride 2007 - en vecka full av samtal, fester, seminarier, möten, musik och gränslös kärlek. RFSU hade sitt hjärta i tältet i Pride Park, men fanns...

Prideflagga
 

RFSU på plats på Baltic Pride

Peppade RFSU:are är på plats i Vilnius för att fira helgens Baltic Pride! Med sig har de deltagare från SFQ, RFSL Ungdom och gaypolisen, ett gäng RFSU-ballonger, praktikor och kondomer. Samt bloggarna Hanna och Tomas. Följ händelserna på RFSU-bloggen!

Bild från RFSU och paraden 2007
 

RFSU på Stockholm Pride

Ta makten över din njutning! Med den parollen deltog RFSU i Stockholm Pride på flera fronter. Vi var på stan, i parken och givetvis tågade vi i lördagens parad. Läs om Pride-aktiviteterna på vår blogg.

Bild från paraden 2007.
 

Stockholm Pride 2011

Fantastiska Pride! I år kunde du återigen följa RFSU och Pride via RFSU-bloggen - missa inte bilderna, referaten, tälthäng och annat skoj som aktivisterna från RFSU Stockholm delade med sig av!

 

Pride 2012

Äntligen dags för Stockholm Pride 2012! RFSU är som vanligt engagerad på flera sätt: med seminarier i Pride House, med aktiviteter i vårt tält i Pride Park och med det snyggaste ekipaget i paraden. Följ RFSU:s alla engagemang på via www.rfsubloggen.blogspot.se.

Hitta rätt