Det är ju för fan livet!

Publicerad 2009-12-14 | Uppdaterad 2010-01-12

Kommentera | 2 kommentarer

Omslag, det är ju för fan livetElva killar om att vara kille. Vad funderar killar på i tonåren? Vilka brännande ämnen bär killar med sig och hur resonerar de kring dem? Utifrån sina egna erfarenheter berättar elva killar om sina tankar kring ämnen som musik, sport, kärlek och sex, yrkesval, religion, missbruk och sorg. Det är ju för fan livet! vänder sig till killar i tonåren och är illustrerad med fotografier av de intervjuade killarna. Kultseriefiguren Rocky, av Martin Kellerman, kommenterar de olika ämnena med slagfärdiga repliker utifrån sitt karaktäristiska, humoristiska och fyndiga sätt att se på livet.

Författare: Christina Cantoreggi och Martin Kellerman.
Förlag: Bokförlaget DN, 2005
ISBN: 9175885379

Kommentarer

Visar alla 2.  Per sida 

Svar till Patrik
Tack för din synpunkt! Jag ska be mina kollegor titta närmare på boken och dess signaler.

Sagt av: Frida, webbredaktör 2013-02-19 11:44:02

Hemsk bok 0/10
Jag vet inte om någon på rfsu, eller vad som, faktiskt har läst boken, men personligen tycker jag att den sänder ut hemska signaler angående sex, speciellt för oskulder. Det står om några ungdomar runt 20 år som svarar på frågor och de säger att det viktiga är att förlora oskulden, att man bara vill bli av med den, annars blir man mobbad. När jag läser detta hoppas jag att det är ett skämt! Det är enligt lag VUXNA människor som berättar att sex är något man bara ska göra för att göra det med så många som möjligt och att första gången inte spelar någon roll för att "man vill bara får det gjort".

Absurt.

Sagt av: Patrik 2013-02-19 03:47:09

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från Sex, kroppen och relationer

 

Utvalda lästips för unga

  • Sex med mera

    Vad är sex? Vad är normalt? Hur lär man sig njuta av sin egen kropp? Hur blir man ihop? Hur sätter man gränser? RFSU-informatören Sandra Dahléns...

    Kukbruk

    En bok om kärlek, känslor och kön för unga killar och andra undrande.

Hitta rätt