Stora sexboken – för tjejer som har sex med tjejer

Publicerad 2009-12-14 | Uppdaterad 2016-11-18

Hur får jag sex så som just jag vill ha det? Och hur gör egentligen tjejer när de har sex med varandra? De frågorna och många fler får man svar på i Stora sexboken.

Kommentera | 0 kommentarer

OmslagsbildStora sexboken är en inspirerande och konkret handledning för den som vill veta allt om sex, oavsett om du är nybörjare eller veteran. Och även om det i titeln står att den är för tjejer som har sex med tjejer, kan den läsas med behållning av vem som helst. Den handlar om lust, kåthet, orgasmer, sexuell självkänsla, fittkunskap, erotik och porrigheter, sexleksaker, bdsm och självklart en massa sexteknik.

I boken finns också berättelser från verkliga livet och citat ur modern och klassisk skönlitteratur. Stora sexboken är rikt illustrerad med ett unikt bildmaterial.

Författare: Helene Delilah och Malinda Flodman
Illustratör: Johanna Kananen
Förlag: Normal förlag
Utgiven: 2007

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från Sex, kroppen och relationer

 

Utvalda lästips

  • Stora sexboken – för tjejer som har sex med tjejer

    Hur får jag sex så som just jag vill ha det? Och hur gör egentligen tjejer när de har sex med varandra? De frågorna och många fler får man svar på i...

    Sex i folkhemmet

    Sex i folkhemmet är en intressant och underhållande bok om RFSU:s tidiga historia och tiden innan RFSU bildades 1933. Boken behandlar hur...

Hitta rätt