Kondomfilmen

Publicerad 2009-12-15 | Uppdaterad 2010-02-05

En ung film om preventivmedel och könssjukdomar. När ska man säga att man vill använda kondom? Vem ska ha kondomerna med sig? Hur funkar p-piller och akut-p-piller?

Kommentera | 0 kommentarer

Följ de unga reportrarna Frida och Claudio när de pratar om sex och preventivmedel med tjejer och killar på stan och när de träffar Christina på ungdomsmottagningen. En film för högstadiet och gymnasiet om kondomer, p-piller och könssjukdomar. Sexualupplysaren Sandra Dahlén medverkar i filmen. Filmen är gjord i samarbete RFSU med stöd av Statens folkhälsoinstitut. Kondomfilmen är ca 17 minuter lång.

En DVD kostar 380 kr + moms & frakt.
Fax 08-644 61 85
Telefon 08-644 88 38

Kommentarer

Ingen har kommenterat sidan ännu.

Skriv en kommentar

Jag har läst och godkänner användarvillkoren
Verifiering, upprepa koden till höger:  captcha

Mer från Film och TV

Huvudbild film och TV
 

Sex på kartan

Sex på kartan är en tecknad upplysningsfilm som bygger på ungdomars egna frågor. Till filmen hör en handledning som du kan använda som utgångspunkt i undervisningen.

Läs mer
 

Utvalda tips

  • Get Real

    Get Real

    Brittisk film från 1988 om 16-årige Steven. Steven är bög, vilket bara bästa vännen Linda vet. Han inleder i hemlighet ett förhållande med skolans...

    Aldrig som första gången

    Att göra DET för allra första gången…att göra det. Riten som förpassar barn till vuxen en gång för alla och helt definitivt. Hur var det? Alla har...

Hitta rätt