Våra informatörer

Publicerad 2009-12-18 | Uppdaterad 2018-02-05

Vill du att RFSU ska komma till din skola och tala om sex och samlevnad? RFSU:s lokalföreningar erbjuder specialutbildade informatörer som utifrån en positiv sexualsyn arbetar med upplysning kring sådant som rör sexualitet. RFSU-informatörerna blandar gruppdiskussioner med värderingsövningar och fakta om kroppen.

illustration av en informatör och elever

För mer information om hur du kan beställa en skolinformation klicka på den lokalförening du vill ha kontakt med i listan till höger. De större lokalföreningarna har ofta en mer utbredd skolinformatörsverksamhet, till dessa hör RFSU Stockholm, Malmö, Göteborg och Uppsala, men möjligheten att få RFSU till skolan är möjlig på flera andra orter.

Alla lokalföreningar annonserar inte sin skolinformation på webben, alltså är det en bra idé att kontakta din närmaste RFSU-förening även om du inte hittar specifik skolinformation på just deras sidor. Observera att inte alla lokalföreningar erbjuder skolinformation.

Illustration: Eva Fallström

Bild på en person som står vid en tavla och pratar.

Bli informatör

Vill du jobba med sexualupplysning i skolan och under kampanjer? Då ska du bli RFSU-informatör! Vi söker i första hand personer med stort intresse...

Läs mer
 

Hitta rätt