Till sidans huvudinnehåll
En tatuering där det står RIP Boys will be boys på visas upp på en vad.

Hon har tatuerat in ett RFSU-budskap på vaden

När Gabriela Diaz gick runt i Stockholm Pride Park i somras fick hon en gnuggistatuering av RFSU. Nu har hon tatuerat in budskapet på riktigt.

Hej Gabriela! Så himla spännande att du valt att tatuera in ett av RFSU:s kampanjbudskap. När såg du det första gången?

– Det var när jag gick runt i parken och kom i kontakt med RFSU och fick välja mellan flera gnuggisar som jag såg denna, och blev lite "kär" i den. Så den fick fint hamna på ovansidan av min handled samtidigt som jag passade på att bli medlem i RFSU.

Hur kom det sig att du sedan ville göra en riktig tatuering av den?

– När den satt på min handled så kände jag att den skulle vara grym som riktig tatuering, dock tog det ett tag för mig att bestämma mig var på kroppen jag skulle ha den. Så för någon månad sedan bestämde jag mig för att jag ville göra den och bokade då tid hos min tatuerare Veronica.

Hur känns det nu när den är på plats på riktigt?

– Jag tycker budskapet är så rätt att jag kan stå för den till 100 procent och är stolt över att den pryder min kropp. Jag har fått en hel del komentarer om den, alla har varit positiva och tycker även att budskapet är så rätt. Jag  har till och med en kollega som nämnt att hon också skulle vilja göra en likadan!

Hur gick du tillväga för att få den utförd?

– Det var absolut inget problem att få Veronica att göra den, tror hon upplevde den som att den var lätt att göra den då den inte är så detaljrik eller komplicerad. Jag rätt många tatueringar sedan tidigare och kommer definitivt göra fler, tror inte en någonsin blir klar när en väl börjat tatuera sig.

Var sitter nu tatueringen på dig?

– Den sitter på nedre vaden och den känns som den hamnat på rätt ställe.

Vill du också få inspiration till tatueringar av RFSU:s kampanjbudskap? På ELISE1933.se kan du se flera av dem.