Bli volontär!

Nu söker RFSU och Svensk Live dig som vill vara med och göra festivalsverige tryggare och säkrare. Gillar du att träffa nya människor, gå på festivaler, prata sex och relationer och bidra till något viktigt för hela samhället? Då har du möjlighet den här sommaren!

Som volontär för Dare to Care möter du festivalbesökare för att prata om samspel, kommunikation och ömsesidighet i relationer.

2019 är fem festivaler med i projektet: Brännbollsyran i Umeå, Lollapalooza i Stockholm, Storsjöyran i Östersund, Way Out West i Göteborg och Eksjö Stadsfest.

Det enda som krävs för att ansöka som Dare to Care-volontär är att du är medlem i RFSU. Om du inte redan är medlem kan du bli det snabbt och enkelt här på hemsidan. Som festivalvolontär går du en heldagsutbildning som leds av RFSU:s erfarna utbildare. Bli medlem i RFSU

Detta får du som volontär

  • En heldagsutbildning ledd av RFSU:s erfarna utbildare
  • Arvode på 1 000 kronor per festival
  • Festivalarmband
  • T-shirt från Elise1933-kollektionen
  • Mat under festivalen

Anmäl dig som Dare to Care-volontär

Du kan ansöka till vilken festival du vill. Vi prioriterar volontärer från orten där festivalen ligger men i vissa fall kan det bli aktuellt för volontärer att resa från annan ort. I så fall betalar Dare to Care resa och boende.

Lollapalooza i Stockholm

28-30 juni. Lollapalooza är en av världens största festivaler som 2019 arrangeras för första gången i Sverige. Lollapalooza hade premiär 1991 i Chicago och och har sedan dess spridit sig över världen med festivaler i Chile, Brasilien, Argentina, Tyskland och Frankrike.

Storsjöyran i Östersund

2-3 augusti. Storsjöyran är en av Sveriges äldsta festivaler med rötter ända bak till 1960-talet och som funnits i sin nuvarande form sen 1983. Storsjöyran har flertalet scener mitt i centrum.

Way Out West i Göteborg

8-10 augusti. Way Out West har funnits sedan 2007. Festivalen utgörs av ett antal scener i grönområdet Slottskogen och flera klubbscener runt om i Göteborg.

Anmälan som Dare to Care-volontär på Way Out West är nu stängd.

Eksjö Stadsfest i Eksjö

30-31 augusti. Eksjö stadsfest har funnits sedan 2008 och har ett starkt fäste på det småländska höglandet och är en verklig magnet för bygden. En festival för hela familjen.

Anmäl dig som Dare to Care-volontär på Eksjö stadsfest

Tillbaka till Dare to Care