Till sidans huvudinnehåll

Länge leve lusten!

I dag vet vi att det inte finns någon övre åldersgräns för sexuell lust. Men trots det omges seniorers sexualitet fortfarande av tabun och fördomar. Därför finns RFSU-kliniken på plats på Seniormässan för att berätta mer om den världsunika mottagningen för 50+.

Eva Lidman, Suzanna Boman och Lotta Frie från RFSU-kliniken

I RFSU:s monter på Seniormässan kan du ställa frågor, både muntligt och skriftligt. Det kommer även finnas kondomer, sexleksaker och sexhjälpmedel av olika slag till försäljning. I montern träffar du psykoterapeut Suzanna Boman, barnmorskorna Eva Lidman och Lotta Frie från RFSU-kliniken, Linnéa Persson från RFSU AB samt Christina Rogala, barnmorska med erfarenhet från RFSU-kliniken och RFSU AB.

RFSU på Seniormässan

Tid: 14-16 oktober
Plats: Monter 113, C05:28, Seniormässan i Stockholm, Älvsjö

Välkomna!

Lusten och sexualiteten finns med oss genom hela livet, den är inte åldersrelaterad. Men för de som är äldre finns det inga självklara ställen att vända sig till med frågor kring sexualitet. Kvinnor har i bästa fall sin gynekolog, men för män finns inget motsvarande. Därför har RFSU-kliniken som finns på söder i Stockholm öppnat en 50+ mottagning och en nationell telefonrådgivning. Dit kan man vända sig med frågor om såväl kroppen som andra frågor kring samlivet.

RFSU-klinikens telefonrådgivning

Medicinska frågor måndagar kl.13.00-14.00 Telefon: 08 692 07 80
Psykoterapeut måndagar kl.10.00-11.00 Telefon: 08 692 07 70