Till sidans huvudinnehåll

Sexpodden: Richard om den bästa orgasmen

I veckans podd hettar det till ordentligt när vi ger dig svar på vad man kan göra om man har svårt att få orgasm - eller upplever att man kommer för snabbt.

Vår sexualupplysare Pelle Ullholm reder ut begreppen blue balls och orgasmhuvudvärk. Vi ger dig också svar på om det är någon skillnad mellan klitorisorgasm och vaginal orgasm.

Avsnittsinfo #18

Veckans gäst är operasångaren, debattören och HBTQ-aktivisten Rickard Söderberg, som berättar vad han allra helst gör direkt efter att han har fått orgasm.

Vi reder ut alla orgasmens mysterier; fontänorgasmer, känslan av att misslyckas, multipla orgasmer, fejkade orgasmer och mycket mer.

Dessutom frågar vi författaren Susanna Alakoski om det kan finnas något positivt med att fejka orgasm och intervjuar folk på Centralstationen i Stockholm om hur viktig orgasmen är.

Om Sexpodden

Sexpodden är vuxenradio från RFSU med Idji Maciel som programledare och RFSU:s sexualupplysare Pelle Ullholm som står för expertisen. Sexpodden bjuder in en ny känd gäst till varje program som tillsammans med RFSU diskuterar heta och aktuella ämnen.

Produktionsbolaget Filt Hinterland producerar podcasten. Exekutiv producent är RFSU:s Emma Hernborg.

Kontakta gärna Sexpoddens redaktion med tips och synpunkter: sexpodden@rfsu.se