Till sidans huvudinnehåll

Det är som en "vägg" i min slida

När mig kille gjorde det skönt för mig en gång med en dildo (inte haft sex än) så upptäckte vi något som kan liknas vid en vägg. Det bara tog stopp och jag fick en tryckande känsla ner mot magen. Vad kan det vara? Ska det möjligen vara som en "vägg"?

Utifrån tolkningen av det du skriver, har du och din kille haft sex med varandra genom att använda en dildo. Du skriver inte det direkt, men gissningen är att du menar att han förde in dildon i din slida. Har du själv känt med ett finger in i slidan eller har du har använt tampong? I så fall vet du att det inte finns något som sitter i vägen. Men i samband med att ni använde dildon, kan det ha varit så att den till exempel kom emot din livmodertapp och att det var det du kände som ett tryck nedåt när livmoder därmed också trycktes uppåt en liten bit. Detta är i så fall inget att oroa sig för, utan beror på i vilken vinkel dildon förs in.

Men det är inte möjligt att svara helt uttömmande på din fråga, eftersom jag inte riktigt vet HUR ni gjorde. Om det är så att dildon var precis vid slidöppningen när det kändes som en "vägg" kan det vara så att du har en kraftigare slidkrans. Det kan också ha varit så att du fick en spänning i dina muskler runt slidan som gjorde att dildon inte kom längre. En sådan spänning kan bero på att en tjej inte riktigt har lust till mer just då. Men ett bra sätt att undersöka detta är om du själv känner efter. Lättast går detta om du känner sexuell lust så att du får lubrikation eller våthet från slidan, men du kan så klart också använda glidmedel eller till exempel lite oparfymerad olja vid slidöppningen.

Ett annat sätt är att söka upp en ungdomsmottagning, där du kan få hjälp att göra en gynekologisk undersökning. Då kan barnmorskan känna efter in i din slida och också titta hur det ser ut och berätta detta för dig.

Fler frågor och svar i Frågelådan