Till sidans huvudinnehåll

Hur ska jag göra det skönt för min tjej?

Jag är en lesbisk tjej som undrar hur jag ska göra det skönt för min flickvän. Jag har inte så mycket erfarenhet av tjejsex. Det är första gången jag är tillsammans med en tjej. Hur ska jag göra det skönt för henne när vi har sex. Kan man använda dildo?

Klitoris är det ställe på könet som för de flesta tjejer är känsligast för beröring. Olika tjejer tycker om att bli smekt och stimulerad på olika sätt, du får pröva och fråga dig fram. Du kan till exempel använda dina fingrar och smeka på eller runt hennes klitoris, ibland kan klitoris vara så känslig att det kan kännas bra att börja med att smeka runt omkring. Klitoris kan också stimuleras med hjälp av munnen och tungan eller med hjälp av en vibrator. Andra vanliga sexsätt är att saxa benen och att gnida könen mot varandra eller gnida könen mot varandras ben.

Slidöppningen har också en massa nerver som kan vara sköna att smeka på olika sätt. En del tycker också det känns bra att föra in något, till exempel en dildo eller fingrar, i slidan medan andra inte gillar det. Det är som sagt var olika och du får pröva dig fram.

Fler frågor och svar i Frågelådan