Till sidans huvudinnehåll

Kondomerna är för trånga

Jag har några pinsamma frågor som jag inte kan ställa i någon vanlig affär. Det är kondomproblem och jag behöver hjälp. Kondomerna som ni säljer är bra i längden men inte ”tjockleken”. Där har jag problem, de är för små. Jag har inte så jättestor snopp men jag har en som är mycket bred, jag kan inte rulla på nån kondom. Min kompis rekommenderade mig att använda Grande men jag tror inte att det är ”så” stor skillnad om man jämför med till exempel Profil. Vad rekommenderar ni? Profil var för liten, jag ska testa Grande men om de är för små vad ska jag göra då?

Kondomer är mycket töjbara. Bekymret för en del killar som har ett stort ollon eller tjock penis är att rulla på dem. Du kan prova med att rulla ut kondomen en bit så att du kan få in fingrarna och töja ut den när du för den över ollonet. Sen är det bara att fortsätta rulla på den. Se bara till att du inte rispar kondomen med vassa naglar.

Grande är den bredaste RFSU kondomen, även om skillnaden mot andra kondomer inte är så stor. Fördelen med Grande och Easy är att de inte är profilerade. De är alltså inte insvängda vid ollonet. Om Grande är för liten så finns det också andra kondomer än våra från RFSU som du kan beställa via nätet. De finns i varierande storlek.

Fler frågor och svar i Frågelådan