Till sidans huvudinnehåll

Onaniproblem

Jag har aldrig lyckats onanera mig till orgasm. Naturligtvis har jag aldrig fått det när jag har haft sex heller. Jag kommer inte vidare från den första nivån. När jag känner mig kåt kan jag inte tillfredställa mig. Jag tappar lusten rätt snabbt när jag onanerar eftersom jag inte kommer vidare. Vad är era tips och vad ska jag tänka på?

Du skriver inte hur du gör när du onanerar, men här är några tips och dessutom några länkar där du kan få mer information.

En väg kan vara i duschen. Prova föra duschmunstyckets vattenstråle mot din klitoris. Reglera strålens "hårdhet" och vattnets temperatur så det känns skönt. Kanske kan du sitta ner. Du kan också prova att skruva av själva munstycket så att strålen blir mer samlad. Koncentrera dig på känslan. Det brukar hjälpa med att fantisera om något riktigt upphetsande.

Ett annat tips är att du använder oparfymerad olja. Massera och smeke din klitoris och dina blygdläppar och känn hur blodet pulserar. Ta god tid på dig. Försvinner känslan så kan du ta en liten paus innan du börjar om igen. Stressa inte, njut av det som känns bra. Det är viktigt att ge sig själv gott om tid.

Ge dig själv tid och ha tålamod med din kropp och känsla. Låt upptäckandet av din kropp och njutning få ta tid.

Fler frågor och svar i Frågelådan