Till sidans huvudinnehåll

Jag vill överraska min kille med något nytt

Jag är tillsammans med en kille och det är underbart, vi har det jättebra ihop. Men jag skulle vilja överaska honom någon gång. Pröva något nytt. Vi brukar ha petting och oralsex, finns det något sätt att liksom piffa upp det? Något som gör det ännu skönare för killen och som han kan tycka är spännande? Jag vill inte ha samlag än.

Killar är ju olika, tycker om och tänder på olika saker och liksom tjejer kanske tycker om olika saker olika dagar. Så man får prova sig fram och se hur responsen blir just den dagen. Men här kommer några tips på vad du kan testa.

Det kan vara skönt att massera varandra med olja eller med glidmedel eller att massera in könet så det blir halt när man har petting. Många tycker att det är skönt när något vibrerar mot könet, nånting man har hemma eller en vibrator. Det finns att köpa på olika sexshoppar (till exemlep RFSU:s www.rfsu.com). Om man inte vill ha något som påminner om en penis (eller så kanske det är just det som är det upphetsande) så finns det numera mindre vibratorer som inte är avlånga eller liknar penisar.

Många tycker att det är skönt att flera olika ställen stimuleras samtidigt. Till exempel att man kramar eller slickar pungen samtidigt som man har ett finger i analöppningen. En del tycker att det är extra skönt att göra något sexuellt i vatten. En överraskning med skumbad kan vara uppskattat. Att överraska kan också vara att ha sex på ställen eller på tidpunkter då man inte brukar ha det. Många tycker det är extra upphetsande att ha sex i en ovan situation.

Fler frågor och svar i Frågelådan