Till sidans huvudinnehåll

Vad ska man ha för teknik vid fistfucking?

Min tjej vill att jag ska fista henne (med hela handen i fittan). Nu undrar jag kan inte det vara farligt? Hur gör man för att det inte ska göra ont? Vad ska man tänka på och använda för "teknik"?

Fisting är i sig inte farligt, men som med all sex så får man lyssna till kroppens signaler och den som blir "fistad" är den som styr och bestämmer om du ska fortsätta eller sluta. Den regeln är förresten bra att ha i all penetrerande sex när något förs in i kroppen.

Om man ska föra in sin hand så gäller det att göra omkretsen så liten som möjligt.
Tänk dig att du ska föra in handen i ett smalt rör, du ska hålla fingrarna raka och få ihop tummens bas med lillfingrets bas så knogarnas omkrets blir så smal som möjligt. Långsamhet, lyhördhet och glidmedel (till exempel oparfymerad olja) är bra ingredienser i fisting. När väl knogarna passerat mynningens trånga område så böjer man fingrarna och man kan knyta handen och sen röra fingrarna så det känns skönt för mottagaren.

När man drar ut handen är det samma väg ut. Sträckta fingrar och smalt kring knogarna när man passerar slidans (eller analens) trängre mynning. Det är viktigt att inte föra in bakterier i slidan, till exempel genom att först "fista" ändtarmen och sedan slida utan att tvätta sig eller byta gummi/plasthandskar mellan.

Fler frågor och svar i Frågelådan