Till sidans huvudinnehåll

Det känns jobbigt att min flickvän vill ha en dildo

Jag ska resa bort en längre tid, och då vill min tjej ha en dildo. Och det är väl okej, men tänk om hon tycker bättre om dildon än min penis? Jag är rädd för att dildon kommer att bli hennes favorit och att jag inte kan konkurrera med denna gummigrej. Varför gör man dildos? Varför är alla dildos så stora? Både omkretsarna och längden är ju betydligt större än en "normal" penis.

Att du tycker att detta är jobbigt är förståeligt. Det är viktigt att veta att dom flesta kvinnor får klitorisorgasmer och inte vaginalorgasmer. Det vill säga att den vanligaste orgasmen får en kvinna genom stimulering av klitoris och inte genom penetration av slidan. Du bör inte nedvärdera dig själv, en dildo kan aldrig ersätta en människa. Fundera själv på att du skulle ha en vaginaatrapp, skulle denna kunna ersätta din tjej? Tänk inte så mycket på detta - en dildo kommer inte att ersätta dig - det är dig hon gillar.

Det är svårt att svara på varför man gör dildos som är större än mannens penis i genomsnitt, men en gissning är följande: De flesta kvinnor som använder dildos inte använder den för att föra in den i slidan utan för vibratorns skull. Det kan vara så att man gör den lite större för att den ska vara lättare att hålla i.

Fler frågor och svar i Frågelådan