Till sidans huvudinnehåll

Kan mina erektionsproblem bero på att jag stukat min penis?

När jag och min tjej hade samlag för någon vecka sedan så hände det några gånger att min penis åkte ur hennes slida och då "stukades" min penis. Det kändes ingenting just då, men efter ett litet tag började den slakna och till sist fick vi avbryta samlaget. Efter det har min penis inte vart sig lik. De första dagarna var känseln mindre än normalt, speciellt nere vid roten. Det har blivit bättre men inte helt bra. Min sexuella lust har också minskat. Penisen blir inte helt styv. Är det något normalt som hänt, något som går över av sig själv eller borde jag söka läkare för detta?

Man kan "bryta" penis men detta brukar göra mycket ont. Det är svårt att säga vad som har hänt utan att göra en undersökning. Mitt råd är att du vänder dig till en läkare på till exempel en hud/ven-mottagning för undersökning. Då kan de svara på vad det är som hänt.

Att lusten blivit mindre kan även bero på att du är orolig och rädd att detta skall hända igen och att det skall göra ont. Att inte penis blir helt styv kan också bero på oro och rädsla. Unna dig ett besök på en mottagning, så att du får ett säkert svar och din oro försvinner.

Fler frågor och svar i Frågelådan