Till sidans huvudinnehåll

Varför gör det ont när min kille tränger in i mig?

Jag har träffat en kille som jag gillar och tänder på, men när han ska tränga in så gör det ont. Jag är väldigt tänd på honom, och våt, så det är inte det. Känns som att jag spänner mig och har försökt att slappna av men till ingen nytta. Är jag för trång? Jag har haft sex innan och inte haft detta problem. Storleken på hans snopp är normal så jag vet inte varför det gör ont. Jag vill att detta ska funka för jag gillar sex och jag gillar killen. Visst, det pirrar inte så mycket i magen med denna kille, men jag tänder på honom och tycker om honom. Vad ska jag göra? Finns det något man kan göra?

Det är svårt att veta vad som är anledningen till att det gör ont då han tränger in. Det kan vara en infektion som kan ger dig besvär, är det kanske fel ställning ni använder, har du/ni hamnat i en ond cirkel med tankar och funderingar som påverkar?

Du är knappast för trång, slidan är elastisk och anpassar sig efter vad som förs in. Prova att sitta ovanpå honom, använda extra glidmedel eller kanske enbart ha smeksex utan krav på samlag under en period och bli tillfredställd via stimulering av klitoris. Det är viktigt att du känner dig avslappnad, så att tankarna inte är fokuserade på problem utan följer din lust.

Fler frågor och svar i Frågelådan