Till sidans huvudinnehåll

Min kille får utlösning så snabbt att jag inte hinner med

När jag och min pojkvän har sex är det väldigt långt och fint förspel, men själva samlaget är över på väldigt kort tid. Vad kan vi göra för att dra ut på det, så att jag hinner njuta?

När det gäller tidig utlösning är detta ett problem som många män brottas med. Ofta kan man lösa detta genom enkla övningar, som att onanera innan samlag. Att få en utlösning gör ju ofta att nästa tar lite längre tid och första utlösningen behöver ju inte betyda att förställningen är slut. När han kommit en gång så kan han fortsätta att smeka dig tills dess att han känner att han är redo igen. Den för tidiga utlösningen blir i detta fall bara en av flera utlösningar när ni har sex. Att använda kondom kan också vara bra. Kondomen tar ner känseln lite vilket gör att man vanligen kan hålla på lite längre.

Det du kan göra är att visa din partner hur du vill bli smekt och kanske testa ställningar där du kan nå och smeka dig själv, vilket vanligen gör att du kan komma fortare. Var öppna med varandra och våga visa och fråga vad ni vill.

Hoppas att du fått lite råd och hjälp på vägen. Dessa råd kanske inte fungerar första gången men ge inte upp. Det finns andra övningar som handlar om att hålla igen och att knipa igen penis precis innan utlösningen, samt att sluta när det är som skönast och vänta en stund. Läs gärna mer i sexologiska böcker som du kan låna på biblioteket.

Fler frågor och svar i Frågelådan