Till sidans huvudinnehåll

Våra poddar: Body Rights och Sexpodden

Här kan du lyssna på både gamla och nya avsnitt av våra poddar. Du hittar poddarna även på Acast, Apple Podcasts och Spotify.

Body Rights

Podden som inte lämnar någon oberörd. Producent Maria Sveland möter människor som överlevt orättvisor, hoppats, förtvivlat, kämpat, och förändrat. Podden har tidigare gått under namnet RFSU Dokumentär.

Senaste avsnitt

En kväll när Mary kommer hem omringas hon av en grupp människor som hört rykten om att hon är lesbisk. De drar i henne, slår henne och hotar att våldta henne med en pinne och om inte en granne ingripit hade hon kanske inte levt idag.

Så småningom kommer Mary till Sverige och söker asyl. Efter att ha gjort allt för att dölja sin sexuella läggning måste hon plötsligt beskriva den så detaljerat och omfattande som möjligt för en främmande person. Hur ska man bevisa man sin sexualitet? Och hur agerar Migrationsverket när hbtq-personers liv står på spel?

Alla avsnitt


Body Rights på Acast
Body Rights på Apple Podcasts
Body Rights på Spotify

Sexpodden

Vuxenradio från RFSU. Sexpodden lyfter alla tänkbara frågor inom ämnet sex och relationer. Sexpodden producerades 2013-2018.


Sexpodden på Acast
Sexpodden på Apple Podcasts
Sexpodden på Spotify