Till sidans huvudinnehåll

Vett och etikett i sängen


Vett och etikett i sängen

  • 0.5x
  • 1x
  • 1.25x
  • 1.5x
  • 2x

Ladda ner avsnitt

Följ våra podcast: iTunes och RSS

Om avsnittet

Är det lika oartigt att inte svälja sperma som att spotta ut mat vid matbordet? Om den ena har fått orgasm, måste den andra få en chans då? Veckans avsnitt handlar om stilregler i sängen.

Katarina ringer upp en etikettdoktor för att prata sperma och intervjuar sitt ex Kalle. Han kan inte kan släppa att hon fick orgasm för 10 år sedan - och somnade efteråt.

Erik Haag tycker att det kan vara kul att träffa någon som är väldigt girig. Han erkänner också ett stilbrott i sängen; han har gnällt om kondomen:

– Jag vet att man som kille ska vara en soldat som glatt ska ta ansvar. Men jag skulle ljuga om jag skulle säga att jag alltid varit ett föredöme.

Malou hade sex med en kille som inte kunde låta hennes röv vara ifred, bara för att hans förra partner gillade när han fingrade just där.

Amir berättar om när en av hans sexpartners pratade hela kvällen om sina färdigheter och sen vägrade göra annat än missionären.

Galatea vägrar ligga med någon som har hår på kroppen och anser att det är dålig etikett att ha en hårig rumpa.

Sexexperterna Pelle Ullholm och Maria Bergström ger sin input på de olika etikettfrågorna. Vilka situationer som kräver artighet och vilka nederlag som bara är att hacka i sig.