Till sidans huvudinnehåll

RFSU Östergötland

RFSU Östergötland vill vara en arena för engagemang för alla som utgår från övertygelsen om sexualitetens centrala roll för individ och samhälle och verkar för en kunskapsbaserad och öppen syn på sexualitet och samlevnad.

Om oss

RFSU Östergötland startade sin verksamhet 2004, då som RFSU Linköping. År 2017 bytte vi namn till RFSU Östergötland. Vi samarbetar med studieförbundet NBV.

Bli medlem i RFSU!

Engagera dig!

Vi vill att RFSU Östergötland ska vara en öppen och inkluderande förening där medlemmarna har god insyn i verksamheten och stora möjligheter att engagera sig på sina egna villkor och efter sitt eget intresse.

Vill du engagera dig i styrelsen eller vara aktiv på annat sätt i föreningen? Har du funderingar eller vill veta mer? Kontakta oss på ostergotland@rfsu.se  

Andra verksamheter

Ligga med LiU

RFSU LiU är en dotterförening till RFSU Östergötland som finns och verkar på Linköpings Universitet, både i Campus Valla, Hälsouniversitetet och Campus Norrköping.

RFSU LiU jobbar med att sprida kunskap och glädje kring ämnet sexualitet, med målet att förbättra kunskaperna och den sexuella hälsan hos studenterna på Linköpings Universitet. Kolla in vad som är på gång på LiU:s facebooksida

Medlemmar/Studenter
Vill du starta upp ett projekt eller är sugen på att veta mer hur du kan engagera dig inom RFSU LiU så får du gärna kontakta deras styrelse via liu@rfsu.se!

Studentföreningssponsring
RFSU LiU samarbetar även med festerier, sektioner och andra studentföreningar genom att sponsra eller finnas till på plats som studentinformatörer och för att dela ut information och kondomer. 

Besök oss

RFSU Östergötland
Östgötagatan 18B
582 32 Linköping

Lokalen är bara öppen när styrelsen har möte eller annan aktivitet pågår. Hör av dig till oss om du vill hälsa på!

Mer om oss

Kolla gärna in vår facebooksida för mer information om vad vi gör. 

Viktiga länkar