Till sidans huvudinnehåll

Fria Relationsgruppen

Funderar du på hur relationer, sex och kärlek kan höra ihop, och ser du relationer som en väg till personlig utveckling? Då är detta gruppen för dig! Oavsett hur du väljer att leva ditt liv just idag är du välkommen.

Regelbunden verksamhet inom Fria relationsgruppen

Allmän samtalsgrupp

Gruppen tar avstamp i olika relationsteman utifrån deltagarnas personliga erfarenheter och funderingar. Alla är välkomna att delta. Eftersom samtalen förs på en personlig nivå är det extra välkommet att vara med flera gånger för att öka trygghet och förtroende inom gruppen. 

Existentiell samtalsgrupp

Hur påverkar det våra relationsval att vi alla ska dö en dag? Den fria viljan, det fria valet – hur fritt är det egentligen? Hur väljer jag att leva, när väljer jag, och varför väljer jag som jag gör? Varje gång får en deltagare möjlighet att i ett coachande format utforska ett existentiellt tema som hen brottas med i sin tillvaro, och sedan leder Martina Hallin ett gemensamt uppföljande samtal där alla deltar. Det här är inte gruppen för dig som vill diskutera fria relationer rent allmänt, utan för dig som vill gå djupare på ett personligt plan. Det är helt okej att bara dyka upp vid enstaka tillfällen.

Om du vill få våra nyhetsbrev med regelbundna uppdateringar om våra aktiviteter, anmäl dig här för nyhetsbrev.

Alla våra träffar i vår hålls i RFSU Stockholms lokaler på Rosenlundsgatan 9.

För frågor, kontakta oss via friarelationer@rfsu.se

Vårt kalendarium och våra anmälningsformulär hittar du i vår Facebookgrupp

Material

Frågor och svar om öppna relationer
Poly- så funkar det