Till sidans huvudinnehåll

Så kommunicerar RFSU med dig som är medlem

RFSU har som mål att vara en inkluderande organisation som gör det enkelt för dig som medlem att engagera dig. Det är också viktigt att information om vad som händer inom organisationen är lättillgänglig för våra medlemmar. Därför har vi flera kommunikationskanaler där vi håller kontakten!

Medlemssidor på hemsidan

Medlemsnyheter

Här kan du som medlem ta del av vad som händer inom hela RFSU. Det kan röra allt ifrån en spännande händelse i en lokalförening till nyheter från RFSU AB eller ett längre reportage från vår internationella verksamhet.

På gång

Vill du veta mer om hur du kan engagera dig i RFSU just nu? Här är aktuella tips på roliga aktiviteter, förhoppningsvis hittar du något nära dig. Kom och var med!

Medlemsintervjuer

Här har vi samlat berättelser om några av de eldsjälar som hittat RFSU som plattform för sitt engagemang. Tillsammans bidrar de, var och en på sitt sätt, till en värld där alla är fria att bestämma över sin kropp och sexualitet.

Medlemstidningen Lust

kommer ut två gånger per år tillsammans med Ottar i brevlådan. Här på hemsidan kan du läsa tidigare utgivna nummer. Det går också att beställa nummer via RFSU:s materialbutik.

Nyhetsbrev

till alla medlemmar går ut fyra gånger per år via mejl. Får du inte nyhetsbrevet? Mejla ulrika.hammar@rfsu.se så blir du tillagd på sändlistan. Utöver de centralt utskickade nyhetsbreven gör även några av lokalföreningar egna.

Facebookgruppen RFSU-medlemmar

är en plats för att utbyta kunskap, erfarenheter och information mellan RFSU:s medlemmar, förtroendevalda och de anställda som är intresserade. Här blir du uppdaterad om vad som är på gång inom organisationen och inom relevanta delar av vår omvärld, och du kan bidra med dina synpunkter och idéer.

Workplace

är RFSU:s intranät. Det är tillgängligt för anställda och förtroendevalda, lokalt och nationellt, inom RFSU.

Medlemskonferensen

som hålls vartannat år (när det inte är kongress) är ett tillfälle att utbyta information och åsikter med andra medlemmar. Alla medlemmar är välkomna, men antalet platser från respektive lokalförening är begränsad. Nästa medlemskonferens hålls i oktober 2024. Kontakta din lokalförening om du är intresserad av att delta.

Saknas något?

Saknar du något i RFSU:s medlemskommunikation? Vi tar tacksamt emot idéer och förslag om allt från kanalval till förslag på innehåll till artiklar och reportage. Mejla ulrika.hammar@rfsu.se.