Till sidans huvudinnehåll

RFSU:s familjerådgivning

Har ni svårt att prata med varandra? Befinner ni er i kris eller präglas tillvaron av konflikter, olikheter eller andra utmaningar? RFSU:s familjerådgivning kan hjälpa er att komma vidare på ett konstruktivt sätt.

For information in English, click here

Med anledning av Coronaviruset

  • RFSU-kliniken följer Folkhälsomyndighetens bedömning när det gäller smittspridning av Coronaviruset (covid-19).
  • För att undvika smittspridning vill vi att du avvaktar med att besöka oss om du har symtom på förkylning eller influensa.
  • Tills vidare gäller kostnadsfri avbokning om du har förkylningssymtom.
  • Det finns även en möjlighet till digitala besök.

Om RFSU:s familjerådgivning

RFSU:s familjerådgivning välkomnar er som behöver hjälp när det uppstått problem i de nära relationerna. Här finns särskild kompetens på det sexologiska området. Vi är vana att möta frågor som när sexlivet inte fungerar, när lusten inte finns, när andra relationsproblem inverkar på sexlivet, när tidigare trauman försvårar, när sex gör ont eller när era behov inte möts. Det kan handla om att leva normbrytande, att vara stjärnfamilj/regnbågsfamilj, vara anhörig till transperson eller ha någon närstående som utsatts för sexuellt våld. Vi tar även emot för andra relationsproblem.

RFSU:s familjerådgivning välkomnar alla som fyllt 18 år och som lever som par eller i andra familjeformer. Du kan också komma hit tillsammans med någon annan närstående, till exempel en förälder. 

Kontakta RFSU:s familjerådgivning

Boka tid

Telefon

Ring oss på 08-692 07 97. 

Vi ser gärna att du i första hand ringer och bokar tid. Men du kan också mejla till familjeradgivningen@rfsu.se. Skriv då endast ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp.

Lämna återbud

Vi önskar att du i första hand lämnar återbud till din familjerådgivare via sms. Återbud kan också lämnas på telefonnummer 08- 692 07 97 dygnet runt. Vid uteblivande eller återbud som lämnas senare än klockan 09.00 dagen före bokat besök debiteras du hela besöksavgiften (i enlighet med de återbudsregler Stockholms stad fastställt).

Hitta hit

RFSU:s familjerådgivning finns på Medborgarplatsen 3, i Söderhallarna, plan 7, hiss A. Garage och handikapphiss finns. Lokalerna är tillgängliga för personer med funktionsnedsättning.

Vad kostar det?

450 kr per samtal om 90 minuter när minst en av er är folkbokförd i Stockholms stad.