Till sidans huvudinnehåll

En dröm

Anton Adra, Nivrenaskolan, Sundsvall.

Vi var fast i hissen, jag och en väldigt erotisk tjej. Jag ringde till hissbolaget men telefonlinjen var full. Jag berättade detta till henne och hon blev lite frustrerad. Vi gled ned längst väggen mittemot varandra och suckade. Vi var tysta en stund men sen tog jag initiativ och frågade henne vad hon hette och hur gammal hon var. Hon svarade att hon hette Lisa och var 18 år gammal. Jag svarade att jag hette Alex och att jag var 17 år gammal.

Sen flöt samtalet på och vi lärde känna varandra ytligt, så som vad hennes intressen var, om hon hade syskon och om hon gick i någon sport. Det var trevligt och hon verkade vara en skön och en jordnära tjej. Vi fick en speciell koppling

som inte går att sätta ord på riktigt utan mer en blandning av känslor. Det var en blandning mellan jag vill att du sliter av mig kläderna, du är vacker och ta mig. Men jag höll det professionellt och fortsatte fråga henne om hennes privatliv. Vi pratade ett tag och sen tog det slut på frågor från min del och det blev helt tyst, vilket var hyfsat stelt. Vi började liksom kolla runt i hissen och ansåg att väggarna var fina och raka. Vilket är definitionen av stelt.

Men sen kollade hon mig djupt in i ögonen med en blick som fick mig att rysa av upphetsning. Jag kan tänka mig att hon tänkte på låten “My neck, My back”. Jag kollade in i hennes ögon minst lika djupt och tankarna for genom hjärnan i 1000 km/h och majoriteten var galna sextankar, allt vad man kan tänka sig. Jag ställde mig upp snabbare än blixten och hon gjorde detsamma, som att vi tänkte exakt samma tanke.

Rätt vad det var så lutade jag mig framåt och kysste henne.

Ingen romantisk kyss direkt heller utan vi körde på för fullt och hånglade som att det inte fanns någon morgondag. Det pågick en stund och jag kände att något reste sig sakta men säkert. Medan vi var i full action klädde vi av varandra hastigt och hon började gå ner på mig och hon gjorde sin grej vilket hon ska ha stor shoutout till. Jag var uppe i molnen och njöt och hon höll på ett tag. När jag var nära att komma sa jag till henne att hon måste chilla lite och att det var min tur. Sagt och gjort så la hon sig på rygg och jag gick all in. Jag stoppade in ett finger medan jag utförde mina tricks. Hon stönade och försökte greppa något av njutning.

Efter ett tag var jag nästan helt redo, det enda som fattades var en kondom som jag lyckligtvis hade i jackan. Jag trädde på den och sedan frågade jag henne om hon var redo. Hon svarade att hon var mer än redo. Hon låg kvar och jag stod på knä och stoppade försiktigt in den. Till slut var den inne och jag juckade lugnt i början och sedan började jag successivt öka takten och hon stönade ännu mer och nu gick det i lagomt tempo. Medan tar jag på hennes bröst och smeker henne.

Jag satte kläder under henne och under mina knän för att det inte skulle bli kallt för henne och för att mina knän inte skulle göra ont. Vi fortsatte en stund och sedan bytte vi ställning till doggystyle och det var den skönaste positionen av dem alla. Även hon verkade tycka det eftersom hon stönade väldigt högt. Jag juckade som snabbast och hårdast under den här positionen för att det var för skönt.

Medan jag tittade ner på henne såg jag vågor på hennes rumpa. Jag kunde inte hålla mig länge och vi båda kom samtidigt och när vi kom stönade båda två, jag kände hur hennes fiffi pulserade och liksom drog ihop sig. Jag drog ut den och tog bort kondomen och kastade den lite försiktigt på sidan så att sperman inte läckte ut. Jag hade även näsdukar i fickan som jag alltid brukade ha och torkade av mig lite. Vi satte på oss våra kläder och efter vi hade kommit pratade vi inte förens vi hade klätt på oss och satte oss ner. Jag la armen omkring henne och frågade:

Skönt va?

Hon nickade glatt och verkade nöjd. Strax därpå öppnades hissdörrarna, tydligen hade grannarna ringt till hissbolaget medan vi var fast. Jag blev lite generad för att jag trodde att de hörde henne men vi klev ut och min arm var fortfarande runt henne, resten är historia.