Till sidans huvudinnehåll

Bli medlem i RFSU

Vill du engagera dig för alla människors rätt till sin kropp och sexualitet? Då ska du bli medlem i RFSU! Förra året slog vi medlemsrekord. Välkommen till en växande medlemsrörelse.

Så blir du medlem

Det är enkelt att bli medlem i RFSU! Allt du behöver göra är att fylla i dina uppgifter och betala medlemsavgiften på 150 kr eller 50 kronor.

Bli medlem i RFSU!

Så förnyar du ditt medlemskap 

Är du redan medlem i RFSU finns några olika sätt att förnya sitt medlemskap. Snabbast är att använda din individuella swish-länk som skickats ut till dig via mejl eller sms. Eller så kan du vänta tills ett inbetalningskort skickas ut till din postadress. Du kan också gå in på dina personliga medlemssidor och se om ditt medlemskap är betalt och betala för ditt medlemskap via till exempel autogiro eller återkommande kortbetalning.

Via Mina Sidor kan du även ändra dina kontaktuppgifter, byta lokalförening och välja om du vill ha utskick från oss om dina intresseområden.

Förnya ditt medlemskap via Mina Sidor

Du som är medlem i RFSU får 

  • Möjligheter till engagemang, aktiviteter och uppdrag i din lokalförening eller i nätverk för sexualpolitiska frågor 
  • Diskutera med andra medlemmar i Facebookgruppen RFSU-medlemmar
  • Den flerfaldigt prisbelönta tidningen Ottar i din brevlåda fyra gånger per år.  Ottar skriver om sexualitet och kärlek, samhälle, politik och kultur
  • Medlemstidningen Lust 
  • Möjlighet till ytterligare engagemang, genom att till exempel kandidera till centrala uppdrag inom RFSU-förbundet

Dessutom blir du en del av Sveriges största rörelse av Body Rights Defenders och bidrar till att vi kan arbeta för en värld där alla är fria att bestämma över sin kropp och sexualitet.

Du som blir medlem 1 oktober eller senare får nästa års medlemskap på köpet.

Pris för medlemskap

Medlemskap i RFSU kostar 150 kronor per år. Du som är under 26 år eller har begränsade ekonomiska resurser betalar en reducerad medlemsavgift på 50 kronor per år. 

Villkor för medlemskap

Läs vår integritetspolicy och våra villkor för medlemskap innan du tecknar medlemskap.

RFSU:s integritetspolicy 
RFSU:s villkor för medlemskap

Undrar du något om medlemskapet? Kontakta oss på e-post: medlem@rfsu.se eller telefon: 08-692 07 00. Välkommen och tack för ditt engagemang!