Till sidans huvudinnehåll

Jag får aldrig orgasm tillsammans med min kille

Jag har varit tillsammans med min kille i ett år. Vi har haft ett okej sexliv - inte mer. Problemet är att jag har aldrig fått orgasm med honom. Jag kan få det själv när jag onanerar, men aldrig tillsammans med honom. Vad är det för fel?

Din erfarenhet att det är svårare att njuta tillsammans med någon annan är något som du dela med många människor. Kanske handlar det om teknik. Att du gör på ett annat sätt när du är med en annan person än när du onanerar. Ni kanske har sex utan att smeka klitoris, som för de allra flesta är det ställe som är känsligast för beröring? De flesta tjejer får orgasm genom att själv smeka klitoris, eller genom att partnern smeker klitoris. Det är inte så vanligt att få orgasm genom att penisen åker ut och in i slidan. Slidan är faktiskt inte så känslig för beröring.

Berätta eller visa för din kille hur du vill bli smekt. Det kan till exempel handla om att bli smekt på rätt sätt, blött eller torrt, snabbt eller långsamt, hårt eller mjukt. Kanske handlar det om att du tänker på annat istället för att bara vara kåt. Att njuta är att ge sig hän och det är många gånger en förutsättning för att få orgasm.

Fler frågor och svar i Frågelådan