Till sidans huvudinnehåll

Boka informatör i Uppsala

Här kan du skicka en bokningsförfrågan för sexualupplysning av RFSU:s informatörer. Vi återkommer så fort vi kan om din bokningsförfrågan.

Vi erbjuder sexualupplysningspass riktade till unga och unga vuxna i hela Uppland. Våra specialutbildade informatörer ger kunskap om sex, relationer och kroppen utifrån ett kunskapsbaserat, lustbejakande och normkritiskt perspektiv.

Vi behöver er förfrågan minst fyra veckor innan den dag ni önskar besök av oss. Notera att det är just en förfrågan och inte en färdig bokning när ni fyllt i formuläret. 

Svar på bokningsförfrågan 

Vi återkommer normalt inom två veckor, men vid ledigheter eller terminsstart kan det dröja något längre än så. Vi ser fram emot besöket och många spännande samtal!

Bokningsförfrågan informatör i Uppsala

Vilken typ av verksamhet bedriver ni?
Om verksamheten
Dina kontaktuppgifter
Är du kontaktperson? Kontaktperson är den som möter upp informatören på plats
Om passet
Typ av pass ni vill ha

Information om passen

Baspass är ett övergripande pass om sex, kropp och relationer. Vi pratar om ömsesidighet och porr, lustanatomi, sexuell identitet och praktik samt säkrare sex. Erbjuds i Uppsala och Västmanland.

Hiv/STI är fördjupande pass där vi pratar om säkrare sex, hiv och sexuellt överförbara sjukdomar (STI:er), normer kring hiv, säkrare sex och testning. Erbjuds i Uppsala och Västmanland. 

Hiv och unga är en föreläsning om hiv och stigma som hålls av unga som själva lever med hiv. Erbjuds i Uppsala och Västmanland. 

“Vill du?”- pass fokuserar på att förebygga sexuella kränkningar och övergrepp. Vi pratar om teman som tjat, gråzoner och ömsesidighet. Erbjuds endast i Uppsala.

Lättare svenska-pass är som våra baspass, men genomförs av specialutbildade informatörer som pratar på lättare svenska. Vi förklarar tydligare och använder oss av interaktiva övningar och bilder för att underlätta förståelsen. Erbjuds endast i Uppsala.

Sexualupplysning för alla är som våra baspass, men anpassad och tillgängliggjord för elever på anpassad skola och andra elevgrupper som behöver särskild anpassning i sin undervisning. Erbjuds i Upppsala och Västmanland.

Föreläsning för yrkesverksamma - ex. fortbildning för skolpersonal eller vårdpersonal m.m. Erbjuds i Uppsala och Västmanland.

Vilka tider passar er bäst?
Information om deltagarna
Samtycke till lagring av personuppgifter