Till sidans huvudinnehåll

Engagera dig i RFSU Malmö

Vår vision är ett fördomsfritt samhälle, där den sexuella mångfalden och de sexuella möjligheterna får komma till uttryck, och där alla kan känna sig trygga i sin sexualitet. Genom RFSU har ni som medlemmar en unik och stabil plattform att verka för detta!

Det finns stora möjligheter att engagera dig som medlem! Tveka inte att kontakta oss om du vill delta i aktiviteter eller tillsammans med oss driva olika evenemang. Våra medlemmar är vårt livsblod och vi stöttar gärna i att skapa evenemang, mötesplatser och medlemsgrupper för att hitta likasinnade, eller starta revolution!

Mycket engagemang sker också online i våra sociala medier, där ni kan ta del av digitala föreläsningar och seminarium för medlemmar och prata med andra RFSU:are i våra slutna Facebook grupper.

Om du är intresserad av att starta en medlemsgrupp så är det ett uppskattat sätt att att samlas kring ett intresseområde och vi har flera medlemsgrupper runt om i landet. Du/ni bestämmer själv, men det kan vara i form av kravlöst häng, en studiecirkel eller kanske en bokcirkel.

För att se vilka grupper som våra medlemmar driver just nu scrolla längst ner på sidan. Om ditt/ert specialintresse saknas och du/ni vill starta en ny medlemsgrupp, hör av er!

Vill komma i kontakt med oss kring ideellt medlemsengagemang? Har du en förfrågan eller ett förslag? Hör av dig till malmo@rfsu.se.

Varmt välkommen att engagera dig!

Gör skillnad - Bli medlem i RFSU!

 

Följ gärna vårt arbete via våra sociala medier! 

Facebook - RFSU Malmö: www.facebook.com/rfsumalmo
Facebook - Sex för Alla: www.facebook.com/sexforalla 
Instagram: www.instagram.com/rfsumalmo/
Youtube: RFSU Malmö

Du som är medlem kan även gå med i våra slutna medlemsgrupper på Facebook: RFSU Malmö medlemmar, och den för hela RFSU (nationellt): RFSU medlemmar.
Här postar vi event som du som medlem får ta del av, live-streamar intressanta föreläsningar och ni som medlemmar har möjlighet att ta del av varandras tips, diskutera och hitta likasinnade!

Läs mer om årets evenemang här nedan!

RFSU Malmös befintliga medlemsgrupper: