Till sidans huvudinnehåll
Händer som håller i varandra

Välkommen till RFSU Mälardalen!

RFSU Mälardalen (tidigare RFSU Sörmland) bildades i Katrineholm redan 1934. Sedan dess har vi verkat för att sprida en fördomsfri, tolerant och öppen syn på samlevnads- och sexualfrågor.

2023 slogs RFSU Sörmland ihop med RFSU Västmanland för att bilda en större och mer livskraftig förening i Mälardalen.

Engagera dig!

Vi vill vara en aktiv förening i hela Mälardalen. Vill du starta en bokcirkel? Sexualupplysa i skolan? Gå i Pridetåget med RFSU? Tveka inte att kontakta oss på malardalen@rfsu.se.

Besök vår Facebook-sida

Idag samarbetar vi både internt inom RFSU och externt för att delta på en mängd evenemang. Exempelvis driver vi informatörsverksamhet i Västmanland i samarbete med RFSU Uppsala. Vi deltar på Pride i Vingåker, Nyköping, Eskilstuna och Västerås. Och med festivalprojektet Dare to Care finns vi med på Västerås Cityfestival varje sommar.

Årsmöte

På årsmötet beslutar vi om verksamhetsplan för året och väljer en styrelse. Kom och påverka din lokala sexualpolitik! Årsmötet hålls 13:e februari kl 17:30 på Sultans konditori vid järnvägsstationen i Katrineholm och det går att delta både på plats och digitalt. Hör av dig till malardalen@rfsu.se om du vill komma, alla som blir medlemmar innan årsmötet är välkomna.

Bli medlem i RFSU!