Till sidans huvudinnehåll

Grundutbildning för medlemmar

Gå vår grundutbildningen för medlemmar och engagera dig sexualpolitiskt!

Grundutbildningen Engagera dig sexualpolitiskt är ett utmärkt tillfälle för dig som vill veta mer om RFSU:s arbete med sexualpolitiska frågor och SRHR, samt få djupare insikt i den lokala politik och verksamhet vi på RFSU Stockholm bedriver. På utbildningen träffar du fler RFSU:are, kanske får du en idé du vill spåna vidare på tillsammans med andra likasinnade? Kanske besitter du spännande kunskaper du vill dela med dig av, eller kanske vill du få mer insikt i vilka aktiviteter som redan finns?

Utbildningen är en medlemsutbildning och därmed gratis, men antalet platser är begränsat (20 platser) - först till kvarn gäller! Fika, lunch och kursmaterial ingår. Observera att medlemskap är obligatoriskt för medlemsutbildningar.

Välkommen på grundutbildningen Engagera dig sexualpolitiskt med RFSU Stockholm 8-9 oktober. 

Valtempen sex & politik i Stockholm 2022

I juni skickade RFSU Stockholm ut en enkät med fem sexualpolitiska frågor till nio partier i Stockholm stad – vår egen valtemp! Valtempen behandlar bland annat förlossningsvård, sexualundervisning i skolan och könsbekräftande vård. Nu finns partiernas svar ute på vår hemsida! 

Läs hela Valtempen här pdf.

För frågor kontakta: stockholm@rfsu.se