Till sidans huvudinnehåll

Fittan i fokus

​​Söker du ett tryggt forum där du kan diskutera fittrelaterade frågor med andra? Har du en idé som du vill förverkliga tillsammans med andra engagerade, som precis som du tycker att reproduktiv och sexuell hälsa och rättigheter är något av det viktigaste som finns?

Fittan i fokus har tidigare drivits som studiecirkel, där innehållet i utformats helt av deltagarna i gruppen. Ämnena har på olika sätt varit kopplade till fittor. Det har t.ex. handlat om anatomi, lust, njutning, smärttillstånd, mens, sexualrådgivning och idéhistoriska perspektiv på sexualitet.

 

Syftet med Fittan i fokus har varit att tillsammans lära sig mer om fittan, diskutera och reflektera. Inom ramen för studiecirklarna har deltagarna även gått på utställningar, teater och läst böcker. Deltagarna har också pratat om egna erfarenheter och funderingar, och ibland bjudit in kloka gäster som berättat om sin vulvarelaterade forskning eller annan verksamhet.

För tillfället är Fittan i fokus inte en aktiv grupp, är du intresserad av att starta upp den igen och bli gruppledare? Kontakta då stockholm@rfsu.se