Till sidans huvudinnehåll

RFSU:s familjerådgivning

Har ni svårt att prata med varandra? Befinner ni er i kris eller präglas tillvaron av konflikter, olikheter eller andra utmaningar? RFSU:s familjerådgivning kan hjälpa er att komma vidare på ett konstruktivt sätt.

RFSU-kliniken har ny adress: Rosenlundsgatan 9
In English: RFSU's family and couples counseling

Om RFSU:s familjerådgivning

RFSU:s familjerådgivning välkomnar er som behöver hjälp när det uppstått problem i de nära relationerna. Här finns särskild kompetens på frågor som rör sexualiteten.

Vi är vana att möta frågor som till exempel:

  • när sexlivet inte fungerar
  • när lusten inte finns
  • när andra relationsproblem inverkar på sexlivet
  • när tidigare trauman försvårar
  • när sex gör ont
  • när era behov inte möts.

Det kan handla om att leva normbrytande, att vara stjärnfamilj/regnbågsfamilj, vara anhörig till transperson eller ha någon närstående som utsatts för sexuellt våld. 

RFSU:s familjerådgivning välkomnar alla som fyllt 18 år och som lever som par eller i andra familjeformer. Du kan också komma hit tillsammans med någon annan närstående, till exempel en förälder. 

Kontakta RFSU:s familjerådgivning

Boka tid

Ring för att boka tid på telefon 08-692 07 97. Du kan också mejla oss, familjeradgivningen@rfsu.se. Lämna då endast namn och telefonnummer så ringer vi upp. Du kan inte boka tid via mejl.

Vi har många besökare hos oss och en del är allergiska så det är viktigt att du tänker på att vår mottagning är parfymfri och djurfri.

Lämna återbud

Vi önskar att du i första hand lämnar återbud till din familjerådgivare via sms. Återbud kan också lämnas på telefonnummer 08-692 07 97 dygnet runt. Om du inte dyker upp på din bokade tid eller lämnar återbud som är senare än klockan 09.00 dagen före bokat besök debiteras du hela besöksavgiften (i enlighet med Stockholms stads regler).

Hitta hit

RFSU-kliniken finns på Rosenlundsgatan 9, t-bana Mariatorget eller pendeltågsstation Södra station. 

Lokalerna är tillgängliga för personer med funktionsnedsättning.

Vad kostar det?

450 kr per samtal. Om du inte dyker upp på din bokade tid eller lämnar återbud som senare än klockan 09.00 dagen före bokat besök behöver du betala hela avgiften (i enlighet med Stockholms stads regler).