Till sidans huvudinnehåll

Om RFSU AB

RFSU:s hela affärsidé är unik i världen och är ett mycket bra exempel på hur företags samhällsansvar, det som på engelska ofta omnämns som Corporate Social Responsibility, verkligen kan och ska fungera i verkligheten.

I grunden är RFSU AB ett tillverkningsföretag som säljer produkter under det egna varumärket RFSU. I sortimentet finns kondomer, glidmedel, graviditetstester, sexleksaker, intimvård samt läppceratet Carmex. De egna produkterna säljs både online och i fysiska butiker i dagligvaruhandeln, apotek, hälso- och skönhetsbutiker, kiosker och bensinstationer. 

“Varje gång du köper en produkt från RFSU är du med och bidrar till att sprida information som förbättrar människors liv i Norden och världen”

Produkter som gör skillnad

RFSU AB ägs av Riksförbundet för sexuell upplysning (RFSU) och vinsten från bolagets försäljning går tillbaka till RFSU:s ideella arbete. Resurserna används till att sprida information inom sex och relationer både nationellt och internationellt. Det innebär att varje gång du köper en produkt från RFSU så bidrar du till att sprida information som förbättrar människors liv.

Vår affärsidé

RFSU AB erbjuder högkvalitativa produkter inom kategorierna sex, samlevnad, kropp och välbefinnande­ i syfte att ge ett mer lustfyllt och säkert sexualliv samt ökat välbefinnande och en bättre livskvalitet.

Se filmen om RFSU AB

Kort om RFSU AB

  • Företaget är helägt av Riksförbundet för sexuell upplysning (RFSU) som grundades 1933.  
  • Marknadsledare på kondomer i Norden genom de egna varumärkena RFSU och Tunto.
  • Nordisk distributör för det amerikanska läppbalsamet Carmex.
  • Säljer produkter inom kategorierna kondomer, självtester, glidmedel, intimvård, klimakteriet och njutning.
  • RFSU AB har dotterbolag i Norge och Finland.
  • Företaget har en egen fabrik i Hälsingland där kondomerna testas och packas. Där driver de också ett ackrediterat laboratorium som säkerställer att RFSU AB:s kondomer håller den högsta kvaliteten.