Till sidans huvudinnehåll

Årets bästa orgasmtips

Sexpodden

Årets bästa orgasmtips

  • 0.5x
  • 1x
  • 1.25x
  • 1.5x
  • 2x

Ladda ner avsnitt

Följ våra podcast: iTunes och RSS

Om avsnittet

Sexpodden hyllar det våta. Amanda Colldén och Anna Dahlbäck från succépodden ”Alla våra ligg” delar med sig av sina våtaste historier och mest konkreta tips.

Idag ägnar Sexpodden en hel timme till att hylla det våta, ”pussy juice”, eller ”lubbe” som en av våra gäster kallar det. Vi får besök av Amanda Colldén och Anna Dahlbäck från succépodden ”Alla våra ligg” som delar med sig av sina våtaste historier och mest konkreta tips. RFSU:s sexolog Suzann Larsdotter berättar hur man kan bli medveten om sin klitoriserektion, och drömmer om den dag då alla personer med fitta kan få jubla helt ohämmat över sin egen våthet och kåthet. Nu finns digital hjälp för dig som vill bli bättre på det här med att smeka en fitta. Vår panel testar den interaktiva sextekniksajten OMGyes som under året exploderat på sociala medier efter att självaste Emma Watson rekommenderat den. Amanda och Anna passar också på att ställa sina egna frågor till sexolog-Suzann: Hur funkar egentligen fontänorgasmer? Och är det sant som tantrafolket säger att en orgasm kan pågå i 15 minuter?

Dessutom gör Katarina Andersson comeback som programledare. Och Aurora Brännström från Burlesquepodden medverkar. In & lyssna!!