Bli medlem i RFSU

Att bli medlem i RFSU är ett viktigt ställningstagande för alla människors rätt till sin kropp och sitt liv.

Detta får du som medlem!

* Den flerfaldigt prisbelönta tidningen Ottar i din brevlåda fyra gånger per år.  Ottar skriver om sexualitet och kärlek, samhälle, politik och kultur.

2018 vann Ottar både Publishingpriset och Tidskriftspriset!

* Medlemskap i en lokalförening med massor av möjligheter till engagemang, aktiviteter och uppdrag.

* Tillgång till RFSU:s rikstäckande nätverk för sexualpolitiska frågor eller för yrkesverksamma medlemmar.

* Möjlighet till ytterligare engagemang genom att till exempel kandidera till centrala uppdrag inom RFSU-förbundet.

Pris för medlemskap

Medlemskap i RFSU kostar 150 kronor per år. Du som har begränsade ekonomiska resurser eller är under 26 år har möjlighet att betala en reducerad medlemsavgift på 50 kronor per år. 

Villkor för medlemskap

Jättekul att du vill bli medlem men läs vår integritetspolicy och våra villkor för medlemskap innan du tecknar medlemskap!

Hur du blir medlem

Via formulär
Vi håller på att byta medlemsregister därför erbjuder vi nu detta provisoriska formulär. Fyll i formuläret så får du ett inbetalningskort hemskickat. När vi har ett nytt register på plats kommer vi erbjuda ett nytt formulär och flera olika betalsätt. På grund av övergången till det nya registret kan det dröja lite innan du har inbetalningskortet i din brevlåda. Vi ber om överseende för detta.

Vid frågor går det även bra att kontakta medlem@rfsu.se  

Medlemsformulär.

Jag är under 26 år eller har begränsade ekonomiska resurser och vill betala den reducerade medlemsavgiften på 50 kronor per år.
Samtycke till lagring av personuppgifter
Vi värnar om våra medlemmars integritet. RFSU följer därför kraven som ställs att hanteringen och behandling av personuppgifter sker lagligt, korrekt och öppet. Vi hanterar de personuppgifter som ändamålet kräver, och arbetar med uppgiftsminimering och lagringsminimering. Läs mer kring vilka personuppgifter vi hanterar, i vilket syfte och vart du kan vända dig med frågor.

Läs vår integritetspolicy och våra villkor för medlemskap!

Välkommen och tack för ditt engagemang!