Till sidans huvudinnehåll

Läs boken Världens viktigaste samtal

Världens viktigaste samtal är en hoppingivande handbok om livets första förälskelser, utseendeideal och lust. Den handlar om hur man kan närma sig svåra ämnen som samtycke, porr och utsatthet och vad föräldrar behöver veta om unga, kärlek och sex.

– Det går att hjälpa sitt barn att tycka om sig själv, ha hälsosamma relationer och utveckla en trygg relation till sex. Jag vill göra de här samtalen lättare, säger författaren Nathalie Simonsson som skrivit boken i samarbete med RFSU. 

Porträttfotografi på Nathalie Simonsson, foto.
Nathalie Simonsson är författare till boken Världens viktigaste samtal som ges ut av Ordfront förlag i samarbete med RFSU.

Bygger på bästa tillgängliga kunskap, forskning och samtal med sakkunniga

Nathalie Simonsson är en av Sveriges främsta sexualupplysare. Hon föreläser för elever, föräldrar och yrkesverksamma i hela landet och arbetar med sexualitetsfrågor på uppdrag av myndigheter och skolor. Hennes böcker Världens viktigaste bok – om kroppen, känslor och sex och Viktigast av allt har blivit moderna klassiker som har lästs av hundratusentals barn och ungdomar.

Om boken

Världens viktigaste samtal är ett samarbete mellan RFSU och Ordfront och är framtagen med stöd från Arvsfonden och Folkhälsomyndigheten.