Till sidans huvudinnehåll

Välkommen till RFSU Halland!

Välkommen till RFSU Halland! Vi är den lokalförening inom RFSU som verkar i Hallands län, med vår bas i Halmstad. Vi välkomnar alla som vill engagera sig enligt RFSU:s värderingar: friheten att vara, välja och njuta.

Ditt medlemskap gör skillnad

Att vara med i RFSU innebär att vara med och göra skillnad. Allt fler väljer att bli medlemmar och Du är en del av detta. Genom att vara medlem stöttar Du vårt arbete för alla människors frihet att vara, välja och njuta – alla människors rätt att bestämma över sin egen kropp och sin sexualitet samt rätten till preventivmedel, sexual-undervisning och abort.

Om oss

RFSU Halland bildades i juni 2013. Vi är den lokalförening inom Riksförbundet för sexuell upplysning som verkar i Hallands län, med utgångspunkt i Halmstad. Sedan uppstarten har vi bildat aktivitetsgrupper inom HBTQ och internationella frågor. Politisk påverkan står också på agendan, vi jobbar aktivt för en förbättrad preventivmedelssubvention samt för ett HBTQ-vänligare Halland.

Bli medlem i RFSU!  

Engagera dig!

Styrelsen vill att RFSU Halland skall vara en öppen och inkluderande förening där medlemmarna har god insyn i verksamheten och stora möjligheter att engagera sig på sina egna villkor och efter sitt eget intresse. Vi välkomnar såväl fler aktiva som stödjande medlemmar.

Vill du engagera dig i styrelsen eller vara aktiv på annat sätt i föreningen? Kontakta oss på halland@rfsu.se

Gilla oss gärna på Facebook!