Till sidans huvudinnehåll

Så kan du njuta av din kuk

Kuken och området omkring den har många sköna delar. Här kan du läsa om olika sätt att stimulera de olika delarna, och hur det egentligen funkar med kåthet och orgasmer.

Innehåll på sidan

Klicka på länkarna för att ta dig till avsnittet i texten.

Ollonet

Ollonet är den känsligaste delen på hela kroppen. Det kan vara otroligt skönt att bli smekt, slickad eller sugen på och kring ollonet. Ollonet stimuleras också när du har omslutande sex, till exempel slidsamlag. Dessutom är strängen på undersidan av ollonet också känslig. En del gillar därför att bli slickade eller smekta där.

Exakt hur man tycker om att ollonet smeks eller slickas är olika från person till person. Att onanera är ett bra sätt att ta reda på vad just du gillar.

Förhuden

För många kan förhuden skapa mycket njutning. Du kan till exempel dra förhuden fram och tillbaka över ollonet när du onanerar, eller låta en partner göra det. Är du omskuren kan du använda saliv, olja eller kräm när du onanerar.

För många personer med förhud kan den vara en viktig del av njutningen när man har omslutande sex. Då kan den rulla fram och tillbaka över ollonet.

Strängen

Strängen som sitter på ollonets undersida är mycket känslig, både på dig som är omskuren och på dig som inte är det. Slick och smek på strängen kan alltså vara mycket skönt!

Skaftet

Även om toppen på kuken och ollonet är de känsligaste delarna kan det också kännas väldigt stimulerande att smeka, krama eller slicka på kukens skaft. Du eller din partner kan hålla om skaftet eller dra handen upp och ner längs det.

Pungen

Att stimulera pungen på något sätt kan kännas väldigt bra. Om du har sex med en partner kan partnern smeka, slicka eller suga på pungen, eller kanske hålla i eller krama om den samtidigt som hen suger eller smeker din kuk. Du kan också själv hålla om, smeka och krama pungen när du onanerar.

Analen och p-punkten

Många tycker att det är skönt att stimulera analen på olika sätt. Du kan vilja bli slickad eller smekt i och kring öppningen, eller i mellangården. Du kan också tycka om känslan av att analen töjs.

Om du stimulerar analen kan det kännas extra skönt om du kommer åt prostatan. Den sitter på analens framvägg (alltså mot magen) fem till åtta centimeter in. Den här punkten är så pass känslig för beröring att den ibland kallas p-punkten.

P-punkten kan röras om du har analsex och blir penetrerad av en partner. Du kan också massera eller trycka på den med ett eller flera fingrar eller en sexleksak, antingen när du har sex med en partner eller när du onanerar.

Eftersom analen saknar egen lubrikation är det viktigt att använda mycket glidmedel och inte gå för fort fram när du eller en partner penetrerar den, annars finns det stor risk för skador.